Door middel van zoekmachine advertising (SEA) kun je heel gericht je zichtbaarheid vergroten onder de juiste doelgroep. Wil je meer resultaat tegen lagere kosten in Google en Microsoft Ads? Ik help je graag met het optimaliseren van je campagnes om maximaal rendement en conversies te behalen.

Waarom jij effectieve search campagnes wilt lanceren.

Je kunt heel specifiek de juiste doelgroep bereiken met een bepaalde zoekintentie.

Binnen no-time je vindbaarheid verhogen en je concurrentie voorblijven.

Sturen op resultaat, ROI en conversies in plaats van impressies en klikken.

Voor iedere klantfase toepasbaar: van oriëntatie tot koopintentie.

Digital Dedication - Dialoog

Bereik zeer gericht jouw potentiële klant in de zoekmachines.

Search engine advertising, oftewel SEA, is het adverteren in zoekmachines als Google en Bing (Microsoft). Wat SEA aantrekkelijk maakt is dat je op korte termijn jouw zichtbaarheid kunt maximaliseren op relevante zoekwoorden voor jouw business. Met de juiste mix van targeting, zoekwoorden, budget en relevante advertenties sta je binnen no-time bovenaan in de zoekmachines. Als ervaren en gecertificeerd Google Ads en Microsoft Ads specialist, help ik je graag om jouw campagnes succesvol in te richten en te managen. Van Search en Display tot Shopping of remarketing ads.

Maximaal resultaat door continu monitoren en optimaliseren.

Na bijna een decennium search campagnes gemanaged te hebben in diverse markten, heb ik alle expertise in huis om jouw campagnes tot een succes te maken. Vaak wordt er wel ‘iets’ aan Google Ads gedaan, maar wordt er onvoldoende kennis of tijd besteed om campagnes écht te laten renderen. Dit betekent dat er budget verloren gaat aan irrelevante zoekwoorden en er niet genoeg gestuurd wordt op ROI.

Om ervoor te zorgen dat jouw campagnes een succes worden, is het belangrijk om de inspanningen frequent te monitoren en bij te sturen waar mogelijk. Denk hierbij aan het optimaliseren van biedingen, zoekwoorden bijwerken, websitegedrag analyseren en je landingspagina’s optimaliseren.

Van audit tot structureel campagne management.

Ik ondersteun je graag op de manier die bij jou past. Ben je al actief met zoekmachine advertising, maar heb je het gevoel dat je meer resultaat kunt behalen? Wil je de concurrentie voorblijven? Zoek je extra capaciteit om je campagnes te managen? You name it en ik help je op weg. Van zoekwoordenonderzoek tot een gedegen audit van je bestaande campagnes en van nieuwe campagnes lanceren tot een maandelijks monitor-abonnement. Hoe je onze samenwerking ook wilt vormgeven: ik ga altijd voor meer resultaat tegen lagere kosten.

Ben je klaar om de volgende stap te maken op online gebied? Neem contact met mij op en ik deel graag mijn ideeën over jouw vraagstuk.

KLANTCASES

Hoe ik meer resultaat vanuit ads voor mijn klanten heb gerealiseerd.

Lees in de laatste klantcase hoe ik de uitdagingen van klanten heb aangepakt en wat dit hen heeft opgeleverd.

V.O. Patents & Trademarks is één van de grootste dienstverleners in Europa op het gebied van intellectueel eigendom. V.O. zat met de uitdaging om de ondernomen marketinginspanningen beter inzichtelijk te maken. Hoeveel conversies vinden er plaats? Waar komen deze vandaan? Welke conversies kunnen we optimaliseren? Welk kanaal is effectief? Samen hebben we een plan van aanpak opgesteld en tot uitvoer gebracht om dit te realiseren.

Daarom Digital Dedication.

Sinds 2012 sterk in online

8+ jaar ruime ervaring als online marketing specialist. Brede expertise in o.a. social media, content, analytics, advertising, leadgeneratie en conversie optimalisatie.

Van strategie tot uitvoer

Mijn kracht ligt in het meedenken over het totaalplaatje: op conceptueel niveau uitzoomen, een strategie vormgeven en deze samen uitvoeren.

Technisch onderlegd

Naast een liefde voor mooie dingen maken en online resultaat behalen, ben ik ook in staat om zelf technische ontwikkelingen door te voeren in HTML, CSS, PHP of Javascript.

Bij jouw bedrijf of op afstand

Hoe je onze samenwerking wilt vormgeven is aan jou. Ik ben beschikbaar om bij jou op kantoor te werken en ‘in person’ advies te geven. Maar ook op afstand help ik je vooruit.

Afspraak is afspraak

Ik ga je geen gouden bergen beloven. De online wereld verandert immers snel. Maar je mag ervan uitgaan dat ik er altijd alles aan doe om jouw doelstellingen te behalen.

Growth kit.

Een selectie van mijn favoriete tools om jouw bedrijf te laten groeien.

Google Partner - DIgital Dedication
Bing professional - DD
Devi Schmidt - Neem contact op

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Devi Schmidt - Neem contact op