Middels het adverteren op sociale media als Instagram en LinkedIn kun je heel gericht jouw doelgroep aan je bedrijf of merk binden. Door de uitgebreide targetingopties komt jouw boodschap alleen bij voor jou relevante mensen terecht. Wil jij jouw doelgroep bereiken en overtuigen met een campagne? Of het nu om merkbekendheid, leadgeneratie of verkopen gaat: ik help je op weg.

Waarom jij met social advertising aan de slag wilt.

Door de uitgebreide targetingmogelijkheden bereik je eenvoudig jouw doelgroep.

Social media advertising kan aansluiten op elke fase van de customer journey.

Je kunt je doelgroep aan je bedrijf, product of merk binden en fans creëren.

Heractiveer je eerdere websitebezoekers, kopers of fans met een andere boodschap.

Media inzet - Digital Dedication

Benut de data van social media om jouw doelgroep te bereiken.

Je wilt dat jouw product, dienst of verhaal door de juiste mensen gezien wordt. Beter nog: je wilt deze mensen aan jouw bedrijf binden. Door de uitgebreide targetingmogelijkheden biedt social media advertising de uitkomt. Platformen als Facebook en LinkedIn hebben zoveel data van hun leden voor handen, waar jij als adverteerder van kunt profiteren. 

Richt jouw advertentie exact op het functieprofiel dat je wilt bereiken in een B2B-campagne of bereik de doelgroep die regelmatig een verwant product aan dat van jou koopt. Van targeting op demografie en geografische gegevens tot targeting op interesses, koopgedrag en loopbaan: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met welke advertentievormen Digital Dedication je kan helpen.

Facebook

 Link advertenties naar je website

 Video advertenties

 Shopping advertenties

 Messenger (inbox) advertenties

 Lead generation ads

 Remarketing ads

LinkedIn

 Link advertenties naar je website

 Video advertenties

 Messenger (inbox) advertenties

 Lead generation ads

 Remarketing ads

 

Instagram

 Stories ads

 Video advertenties

 Shopping adverenties

 Lead generation ads

 Remarketing ads

 

Youtube

 Preroll voor relevante video’s

 Bumper video’s

 Display advertising

 Video remarketing

Pinterest

 Gesponsorde pins

 Video pins

 Shopping advertenties

Een andere, overtuigende boodschap voor elke klantfase.

Wat wil je bereiken met jouw social campagne? Wil je meer naamsbekendheid creëren onder een nieuwe doelgroep of wil je simpelweg bestellingen in je webshop realiseren? Het is belangrijk om te weten dat voor ieder doel een andere aanpak nodig is. Maar ook dat kan met social media advertising. In iedere fase van de klantreis kun je jouw doelgroep aan je binden. 

Bereik een groot publiek met een informatief stuk content of een spraakmakende videocampagne. Heb je een specifieke boodschap? Richt je advertentie op een smalle niche waarvan je weet dat de kooppotentie hoog is. Of nodig potentiële deelnemers voor een event direct uit in hun social media inbox. Door de juiste mix van kanalen, advertentievarianten en boodschap zorgen we voor jouw succes.

Dialoog - Digital Dedication
Digital dedication

Van Facebook en LinkedIn tot Instagram en Pinterest.

Je doel helder? Check. Een ijzersterke boodschap bepaald? Top. Via welke social media kanalen ga je jouw campagne verspreiden? Gebruikers vertonen ander gedrag per kanaal, dus het is belangrijk om hier goed op aan te sluiten. Timing en kanaalbepaling zijn cruciaal. Nodig high potential leads uit voor een kop koffie via een gesponsord bericht in de LinkedIn-inbox. Of toon een advertentie van de trouwjurken die je verkoopt aan bruidsparen die een Pinterest-bord aan het samenstellen zijn. Welk kanaal of welke advertentievorm je ook kiest, we adviseren je graag over de weg naar het beste resultaat.

Ben je klaar om de volgende stap te maken op online gebied? Neem contact met mij op en ik deel graag mijn ideeën over jouw vraagstuk.

KLANTCASES

Hoe ik meer digitaal resultaat voor mijn klanten heb gerealiseerd.

Lees in de laatste klantcase hoe ik de uitdagingen van klanten heb aangepakt en wat dit hen heeft opgeleverd.

V.O. Patents & Trademarks is één van de grootste dienstverleners in Europa op het gebied van intellectueel eigendom. V.O. zat met de uitdaging om de ondernomen marketinginspanningen beter inzichtelijk te maken. Hoeveel conversies vinden er plaats? Waar komen deze vandaan? Welke conversies kunnen we optimaliseren? Welk kanaal is effectief? Samen hebben we een plan van aanpak opgesteld en tot uitvoer gebracht om dit te realiseren.

Daarom Digital Dedication.

Sinds 2012 sterk in online

8+ jaar ruime ervaring als online marketing specialist. Brede expertise in o.a. social media, content, analytics, advertising, leadgeneratie en conversie optimalisatie.

Van strategie tot uitvoer

Mijn kracht ligt in het meedenken over het totaalplaatje: op conceptueel niveau uitzoomen, een strategie vormgeven en deze samen uitvoeren.

Technisch onderlegd

Naast een liefde voor mooie dingen maken en online resultaat behalen, ben ik ook in staat om zelf technische ontwikkelingen door te voeren in HTML, CSS, PHP of Javascript.

Bij jouw bedrijf of op afstand

Hoe je onze samenwerking wilt vormgeven is aan jou. Ik ben beschikbaar om bij jou op kantoor te werken en ‘in person’ advies te geven. Maar ook op afstand help ik je vooruit.

Afspraak is afspraak

Ik ga je geen gouden bergen beloven. De online wereld verandert immers snel. Maar je mag ervan uitgaan dat ik er altijd alles aan doe om jouw doelstellingen te behalen.

Growth kit.

Een selectie van mijn favoriete tools om jouw bedrijf te laten groeien.

Google Partner - DIgital Dedication
Bing professional - DD
Devi Schmidt - Neem contact op

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Devi Schmidt - Neem contact op