Wil je meer resultaat uit jouw website halen? Is jouw online strategie zodanig ingericht om kwalitatieve leads te genereren? Ben je actief op de juiste kanalen? Ik help je graag om jouw websitebezoekers te converteren in waardevolle leads voor jouw business.

Waarom jij meer leads uit je website wilt halen.

Digitale strategie

Door te focussen op leads werk je aan een resultaatgerichte marketingstrategie.

Advertising en targeting

Je salesteam krijgt een effectievere pipeline en is op de hoogte van de interesses van je klant.

Afspraak is afspraak

Je stuurt potentiële klanten (automatisch) richting een aankoop of aanvraag.

Doelgroepbepaling

Je benut de 98 (!) procent van de websitebezoekers die geen contact opnemen.

Dialoog - Digital Dedication

Van anonieme bezoeker naar opvolgbare lead.

Je website vormt de basis van het genereren van potentiële klanten voor jouw business. Maar in de praktijk blijkt dat slechts zo’n 2 procent daadwerkelijk contact met je opneemt. Hoe zorg je ervoor dat je die andere 98 procent alsnog weet te triggeren? 

Door het aanbieden van waardevolle en relevante content aan de juiste doelgroep, kun je leads van jouw websitebezoekers maken. Een lead is als het ware een potentiële klant die je kunt opvolgen en kunt stimuleren om klant te worden. Maar hoe zorg je ervoor dat die bezoekers op je website dusdanig geïnteresseerd raken dat zij hun gegevens achterlaten? Op welke informatie zitten zij te wachten? En wanneer is een lead klaar om benaderd te worden met een commerciële boodschap? Het vullen van je sales pipeline begint met het bepalen van een strategie en doelstellingen.

De juiste mix van content, tools, doelgroep en kanalen.

Als je hebt vastgesteld wanneer een lead waardevol is voor jouw bedrijf en waarom je eigenlijk leads wilt genereren, gaan we aan de slag met de uitvoer. Het aanbieden van content die aansluit op de fase van de klantreis staat hierbij centraal. Wanneer een potentiële klant zich nog niet eens bewust is dat jouw product of dienst iets voor hem is, dien je hem te inspireren en informeren. Maar heeft hij daadwerkelijk interesse getoond? Dan is er weer een andere boodschap nodig. Zo dien je verschillende soorten content te produceren om jouw bezoekers om te zetten in leads. Van whitepapers of webinars tot tests, calculators of andere modules. 

Ook zijn er tal van tools beschikbaar die je helpen om betere leads te genereren. Zo kun je bijvoorbeeld herkennen welke bedrijven je website bezoeken of kun je middels marketing automation tools als Hubspot of ActiveCampaign eenvoudig automatisch leads opvolgen. Van content tot tools en van doelgroep tot marketingkanalen: er is een juiste balans nodig om succesvol meer leads te genereren. Ik denk met plezier mee hoe jij hiervoor kunt zorgen. Ook het praktische gedeelte – het daadwerkelijk genereren van leads – verzorg ik voor je.

Digital dedication

Ben je klaar om de volgende stap te maken op online gebied? Neem contact met mij op en ik deel graag mijn ideeën over jouw vraagstuk.

KLANTCASES

Hoe ik mijn klanten geholpen heb met hun digitale strategie.

Lees in de laatste klantcase hoe ik de uitdagingen van klanten heb aangepakt en wat dit hen heeft opgeleverd.

V.O. Patents & Trademarks is één van de grootste dienstverleners in Europa op het gebied van intellectueel eigendom. V.O. zat met de uitdaging om de ondernomen marketinginspanningen beter inzichtelijk te maken. Hoeveel conversies vinden er plaats? Waar komen deze vandaan? Welke conversies kunnen we optimaliseren? Welk kanaal is effectief? Samen hebben we een plan van aanpak opgesteld en tot uitvoer gebracht om dit te realiseren.

Daarom Digital Dedication. ✅

Sinds 2012 sterk in online - Digital Dedication

Sinds 2012 sterk in online

8+ jaar ruime ervaring als online marketing specialist. Brede expertise in o.a. social media, content, analytics, advertising, leadgeneratie en conversie optimalisatie.

Oplossingsgericht - Digital Dedication

Van strategie tot uitvoer

Mijn kracht ligt in het meedenken over het totaalplaatje: op conceptueel niveau uitzoomen, een strategie vormgeven en deze samen uitvoeren.

Multi inzetbaar

Technisch onderlegd

Naast een liefde voor mooie dingen maken en online resultaat behalen, ben ik ook in staat om zelf technische ontwikkelingen door te voeren in HTML, CSS, PHP of Javascript.

Bij jou op kantoor of op afstand

Bij jouw bedrijf of op afstand

Hoe je onze samenwerking wilt vormgeven is aan jou. Ik ben beschikbaar om bij jou op kantoor te werken en ‘in person’ advies te geven. Maar ook op afstand help ik je vooruit.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak

Ik ga je geen gouden bergen beloven. De online wereld verandert immers snel. Maar je mag ervan uitgaan dat ik er altijd alles aan doe om jouw doelstellingen te behalen.

Growth kit.

Een selectie van mijn favoriete tools om jouw bedrijf te laten groeien.

Google Partner - DIgital Dedication
Bing professional - DD
Devi footer-2

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.