Online resultaat behalen begint bij een goede strategie. Maar waar start je? Van doelstellingen tot doelgroepanalyse en van de juiste boodschap tot kanaalbepaling: ik help je op weg naar een toekomstbestendige digitale strategie.

Waarom jij wilt werken aan je digitale strategie.

Je opereert met een scherpe focus op de juiste doelstellingen, kanalen en KPI's.

Je weet wanneer jouw inspanningen succesvol zijn, door naadloze
meetbaarheid.

Alle betrokkenen in je organisatie weten exact wat er speelt en van hen verwacht wordt.

Een strategie is het fundament voor een duurzame, future proof marketingmix.

Doelstellingen - digitaldedication

Digitaal groeien begint met een ijzersterk plan.

Online groei realiseren. Een mooie uitdaging vol mogelijkheden, maar waar begin je? Om duurzaam digitaal resultaat te behalen, is het belangrijk om te werken vanuit een duidelijke strategie. Als strategisch partner help ik je graag met het vormgeven van een digitale strategie. Wat is je verhaal? Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Wie wil je bereiken? Samen geven we antwoord op al deze vragen om het fundament van het strategisch plan samen te stellen.

Een online strategie volgens een bewezen framework.

Om ervoor te zorgen dat we een passende strategie vormgeven, beginnen we met een gedegen bedrijfsanalyse. Wat is je missie, je ‘why’? Waarom doe je wat je doet en wat wil je daarmee bereiken? Daar stellen we onze stip op de horizon en doelstellingen op af. Vervolgens bepalen we de juiste doelgroep en marketingkanalen die hierbij aansluiten. Dit doen we doorgaans volgens het See-Think-Do-Care-model van Google. In dit model bepalen we de doelgroep, kanalen, KPI’s en boodschap voor iedere klantfase. Zo ligt er uiteindelijk een strategisch plan op tafel waarmee jij precies weet hoe jij jouw doelstellingen vertaalt naar de werkelijkheid. Dit kun je vervolgens zelf doen, maar ik blijf uiteraard graag betrokken om het operationele gedeelte te begeleiden of uit te helpen voeren.

Conversie optimalisatie - Digital Dedication

Ben je klaar om de volgende stap te maken op online gebied? Neem contact met mij op en ik deel graag mijn ideeën over jouw vraagstuk.

KLANTCASES

Hoe ik mijn klanten geholpen heb met hun digitale strategie.

Lees in de laatste klantcase hoe ik de uitdagingen van klanten heb aangepakt en wat dit hen heeft opgeleverd.

V.O. Patents & Trademarks is één van de grootste dienstverleners in Europa op het gebied van intellectueel eigendom. V.O. zat met de uitdaging om de ondernomen marketinginspanningen beter inzichtelijk te maken. Hoeveel conversies vinden er plaats? Waar komen deze vandaan? Welke conversies kunnen we optimaliseren? Welk kanaal is effectief? Samen hebben we een plan van aanpak opgesteld en tot uitvoer gebracht om dit te realiseren.

Daarom Digital Dedication.

Sinds 2012 sterk in online

10+ jaar ruime ervaring als online marketing specialist. Brede expertise in o.a. social media, content, analytics, advertising, leadgeneratie en conversie optimalisatie.

Van strategie tot uitvoer

Mijn kracht ligt in het meedenken over het totaalplaatje: op conceptueel niveau uitzoomen, een strategie vormgeven en deze samen uitvoeren.

Technisch onderlegd

Naast een liefde voor mooie dingen maken en online resultaat behalen, ben ik ook in staat om zelf technische ontwikkelingen door te voeren in HTML, CSS, PHP of Javascript.

Bij jouw bedrijf of op afstand

Hoe je onze samenwerking wilt vormgeven is aan jou. Ik ben beschikbaar om bij jou op kantoor te werken en ‘in person’ advies te geven. Maar ook op afstand help ik je vooruit.

Afspraak is afspraak

Ik ga je geen gouden bergen beloven. De online wereld verandert immers snel. Maar je mag ervan uitgaan dat ik er altijd alles aan doe om jouw doelstellingen te behalen.

Growth kit.

Een selectie van mijn favoriete tools om jouw bedrijf te laten groeien.

Google Partner - DIgital Dedication
Bing professional - DD
Devi Schmidt - Neem contact op

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Devi Schmidt - Neem contact op