Bind je doelgroep aan je bedrijf of merk met waardevolle content. Ik help je op weg met het publiceren van blogs, whitepapers, SEO-teksten en video's vanuit een gedegen strategie.

Waarom jij met content marketing aan de slag wilt.

Je zorgt voor meer terugkerende bezoekers naar je site en creëert fans.

Je bent in elke fase van de klantreis actief met een boodschap die op dat moment aansluit.

Je bouwt aan een hogere Google positie en versterkt je positie op social media.

Je verzamelt meer leads door iets weg te geven en weet precies waar zij geïnteresseerd in zijn.

Conversie optimalisatie - Digital Dedication

Slimme content marketing begint met een doordachte strategie.

Aan de slag met content marketing? Dat begint met het vaststellen van een strategie. En daarvoor vinden we het antwoord op een aantal belangrijke vragen. Wat is je missie, je ‘why’? Wie is je doelgroep en wat zijn hun interesses? Op welke boodschap zitten zij te wachten? Welke marketingkanalen sluiten daar op aan? Dit doen we doorgaans volgens het See-Think-Do-Care-model van Google. Aan de hand van dit model bepalen we de doelgroep, kanalen, KPI’s en boodschap voor iedere klantfase. Zo ligt er uiteindelijk een content strategie op tafel waarmee jij precies weet op welke content jouw potentiële klant zit te wachten. Dit kun je vervolgens zelf doen, maar ik blijf uiteraard graag betrokken om jouw content marketing ook operationeel vorm te geven.

Lezen, downloaden, kopen en terugkomen.

Wie is je doelgroep en wat zijn hun interesses? Op welke boodschap zitten zij te wachten? Welke marketingkanalen sluiten daar op aan? Dit doen we doorgaans volgens het See-Think-Do-Care-model van Google. Aan de hand van dit model bepalen we de doelgroep, kanalen, KPI’s en boodschap voor iedere klantfase. Zo ligt er uiteindelijk een content strategie op tafel waarmee jij precies weet op welke content jouw potentiële klant zit te wachten. Dit kun je vervolgens zelf doen, maar ik blijf uiteraard graag betrokken om jouw content marketing ook operationeel vorm te geven.

Media inzet - Digital Dedication

Ben je klaar om de volgende stap te maken op online gebied? Neem contact met mij op en ik deel graag mijn ideeën over jouw vraagstuk.

KLANTCASES

Hoe ik mijn klanten geholpen heb met hun contentstrategie.

Lees in de laatste klantcase hoe ik de uitdagingen van klanten heb aangepakt en wat dit hen heeft opgeleverd.

V.O. Patents & Trademarks is één van de grootste dienstverleners in Europa op het gebied van intellectueel eigendom. V.O. zat met de uitdaging om de ondernomen marketinginspanningen beter inzichtelijk te maken. Hoeveel conversies vinden er plaats? Waar komen deze vandaan? Welke conversies kunnen we optimaliseren? Welk kanaal is effectief? Samen hebben we een plan van aanpak opgesteld en tot uitvoer gebracht om dit te realiseren.

Daarom Digital Dedication.

Sinds 2012 sterk in online

8+ jaar ruime ervaring als online marketing specialist. Brede expertise in o.a. social media, content, analytics, advertising, leadgeneratie en conversie optimalisatie.

Van strategie tot uitvoer

Mijn kracht ligt in het meedenken over het totaalplaatje: op conceptueel niveau uitzoomen, een strategie vormgeven en deze samen uitvoeren.

Technisch onderlegd

Naast een liefde voor mooie dingen maken en online resultaat behalen, ben ik ook in staat om zelf technische ontwikkelingen door te voeren in HTML, CSS, PHP of Javascript.

Bij jouw bedrijf of op afstand

Hoe je onze samenwerking wilt vormgeven is aan jou. Ik ben beschikbaar om bij jou op kantoor te werken en ‘in person’ advies te geven. Maar ook op afstand help ik je vooruit.

Afspraak is afspraak

Ik ga je geen gouden bergen beloven. De online wereld verandert immers snel. Maar je mag ervan uitgaan dat ik er altijd alles aan doe om jouw doelstellingen te behalen.

Growth kit.

Een selectie van mijn favoriete tools om jouw bedrijf te laten groeien.

Google Partner - DIgital Dedication
Bing professional - DD
Devi Schmidt - Neem contact op

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Samen een digitale boost aan jouw organisatie geven?

Wil je weten hoe je meer online resultaat kunt behalen met jouw bedrijf, product of dienst? Neem contact op met Devi. Hij helpt je graag verder en denkt met plezier mee over jouw businesscase.

Devi Schmidt - Neem contact op